Producten Kies een categorie

Alka Tabs Magnesium: Basische Tabletten met Magnesium

“2-in-1 werking: ontzuren en magnesium aanvullen met 1 tablet”

Alka® Tabs Magnesium biedt een unieke dubbele werking.

Met de speciale maagzuurresistente tabletten vult u op een effeciënte manier uw magnesiumvoorraad weer aan terwijl u tegelijkertijd uw lichaam ontzuurt.

 • Helpt zure afvalstoffen te neutraliseren en op te lossen
 • Vult de magnesiumdepots weer aan
 • Geeft extra energie bij vermoeidheid
 • Helpt spieren soepel te houden
 • Koop 2 voor € 23,98 en bespaar 4%
 • Koop 3 voor € 22,65 en bespaar 9%
Kies uw aantal
Alka® Tabs Magnesium
Buy 2 for € 23,98 each and save 4
Buy 3 for € 22,65 each and save 9
- +
Prijs per stuk
€ 24,95
€ 0,83 per dag
Op voorraad
voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd!

Meer dan 1000 verkooppunten
Meer dan 1000 verkooppunten
Altijd eentje bij u in de buurt
Voor 16:00 besteld
Voor 16:00 besteld
Vandaag ook nog verstuurd
Alka staat altijd voor u klaar
Alka staat altijd voor u klaar
Persoonlijk advies voor al onze producten

Ontzuren en tegelijkertijd magnesium aanvullenmagnesium tabs

Alka® Tabs Magnesium biedt een unieke dubbele werking. Met de maagzuurresistente tabletten vult u uw magnesiumdepots weer aan, terwijl u tegelijkertijd 1 van de hoofdoorzaken van een magensiumtekort, namelijk verzuring, tegengaat door actief te ontzuren.

Alka® Tabs Magnesium wordt niet aangetast door het maagzuur

Dankzij de speciale maagzuurresistente coating passeren de basische tabletten onaangetast de maag en lossen ze pas in de darmen gedoseerd op. In reactie met aanwezig koolzuur in de darmen wordt magnesiumcarbonaat omgezet in bicarbonaten en in magnesiumionen:

- Via de darmwand worden de bicarbonaten opgenomen en neutraliseren ze aanwezige zure afvalstoffen in het lichaam

- De magnesiumionen wordt via de darmwand opgenomen en verhogen de vrije stroom aan magnesium in het lichaam

Voel u weer fitvoel u weer fit

Magnesium helpt de spieren te ontspannen, ondersteunt de concentratie en draagt bij aan meer energie. Door te ontzuren met Alka® Tabs Magnesium voelt u zich weer gezond, vitaal en vol nieuwe energie.

Dosering en gebruiktabs innemen

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water. Neem na elke maaltijd 1 tablet. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Wat u moet weten voordat u Alka® Tabs Magnesium gebruikt

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bevat geen dierlijke ingrediënten.

Bewaren

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

alka tabs en druppels

Combineer Alka® Tabs Magnesium met Alka® Druppels

Wilt u Alka® Druppels gebruiken maar heeft u moeite met veel water drinken? Combineer dan Alka® Tabs Magnesium met Alka® Druppels. Drink dagelijks 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels en slik daarnaast 2 of 3 basische tabletten Alka® Tabs Magnesium om uw lichaam te ontzuren.

Alka® Tabs Magnesium ingrediënten

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Mineralen

Hoeveelheid

RI*

Magnesium (uit magnesiumcarbonaat)

165 mg

45%

Zink (uit zinkcitraat)

1,5 mg

15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:

mineralen, vulstoffen (cellulose), stabilisatoren (xanthaangom, siliciumdioxide), maltodextrine, acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, magnesiumstearaat, talk), antiklontermiddel (stearinezuur)

Bevat geen dierlijke ingredienten

1 verpakking Alka® Tabs Magnesium bevat 90 tabletten (3 blisters x 30 tabletten)

Totale netto hoeveelheid: 42.3 g

Voedingssupplement

 • Wat is het verschil tussen Alka® Tabs Magnesium, Alka® Tabs Calcium en Alka® Tabs Original?

  Alka® Tabs Calcium bestaat uit calciumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, calciumcarbonaat omgezet in calciumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegd, wat goed is voor de botten. Alka® Tabs Original is een tablet dat al bestaat uit natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Deze wordt direct via de darmwand opgenomen in het bloed. Voor mensen die geen natrium of kalium mogen hebben, of mensen die lijden aan botontkalking, is Alka® Tabs Calcium een goede keuze. Alka® Tabs Magnesium bestaat uit magnesiumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, het magnesiumcarbonaat omgezet in magnesiumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd magnesium aan het lichaam toegevoegd. Bij stress, spierklachten of slapeloosklachten is Alka® Tabs Magnesium een goede keuze.

 • Wanneer gebruik ik de combinatie Alka® Tabs Magnesium en Alka® Druppels?

  Mensen met slaapproblemen, spierklachten of stress kunnen de Alka® Tabs Magnesium in combinatie met Alka® Druppels gebruiken.

 • Ik gebruik al magnesium. Kan ik Alka® Tabs Magnesium daarbij gebruiken?

  Alka® Tabs Magnesium heeft een dubbele werking. Deze ontzuurt het lichaam en voegt zuiver geïoniseerd magnesium toe aan het lichaam. Dit kan worden ingezet naast een andere vorm van magnesium

 • Welke van de drie soorten tabletten ontzuren het beste? Alka® Tabs Calcium, Alka® Tabs Magnesium of Alka® Tabs Original?

  Het maakt niet uit welke vorm u kiest. De ontzurende werking van alle 3 de soorten is gelijk. De samenstelling is anders omdat sommige mensen de voorkeur hebben om meer calcium of om meer magnesium binnen te krijgen. Wilt u weten welke tablet het beste bij u past, neem dan contact op met onze coaches.

 • Mogen kinderen Alka® Tabs Magnesium?

  Kinderen vanaf 12 jaar mogen 1 Alka® Tabs Magnesium per dag.

 • Kan je Alka® Tabs Magnesium blijvend gebruiken of moet je af en toe een pauze inlassen?

  Verzuring en ontzuring is een continue proces. U kunt blijvend ontzuren. Wanneer het beter gaat met de klachten kunt u wel een lagere dosering aanhouden.

 • Wat is een goede combinatie van Alka® Tabs Magnesium en Alka® Druppels?

  Per dag 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka® Tabs Magnesium is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

Aanbevolen producten in combinatie met Alka Tabs Magnesium: Basische Tabletten met Magnesium