Alka® Bad gebruiken zonder bad 

Alka® Bad kunt u ook goed inzetten als u geen bad heeft. Bijvoorbeeld als basische voet- en handbad. U kunt er een kompres van maken of gebruiken voor uw hoofdhuid middels een plantenspuit.

 

Transcript

Ik ben Belinda van der Sluis één van de ontzuringscoaches bij Alka. Wij krijgen regelmatig de vraag hoe je Alka Bad kan inzetten als je geen bad hebt. Dat is geen probleem omdat je Alka Bad ook kan inzetten als voetbad. Het is een weldaad voor de voeten die ontzettend zacht worden.

De voetzolen worden ook wel gezien als derde nier. Afvalstoffen worden via de voetzolen uit het lichaam getrokken waardoor er toch effectief ontzuurd wordt. Daarnaast kunt u ook een handbad maken. Heerlijk als je droge handen hebt.

U kunt er ook een kompres van maken. Een kompres is een papje van het badzout. Met een beetje lauw warm water. Vervolgens pakt u een wattenschijfje of katoenen doekje en plaats deze op de droge huid. Laat het 10 minuten inwerken en spoel af met lauw warm water.

U kunt er ook en platenspuitje mee vullen. Los een theelepeltje op in lauw warm water en spray daar bijvoorbeeld uw hoofdhuid mee in. Veel mensen hebben een droge of jeukende hoofdhuid. Laat het ook weer een 10 minuten inwerken en was daarna uw haar met een milde shampoo.

Wilt u weten wat Alka Bad voor u kan betekenen? Neem gerust een keer contact op.

Terug naar video overzicht >>