Alka Crème is een hit!

Een paar maanden geleden introduceerde Alka een nieuw product: Alka Crème. Samen met u gingen wij aan de slag om dit product tot een succes te maken. Wanneer is een product succesvol? Wanneer we gezonde, blije klanten hebben natuurlijk! Gelukkig kunnen we al na een paar maanden concluderen dat Alka Crème een hit is. Om dit te vieren verklappen wij u graag een nieuwtje: in april introduceren we namelijk een kleinere variant Alka Crème! Deze is super handig om mee te nemen.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de lancering van dit kleine broertje, en geniet ondertussen van Alka Crème succesverhalen. Deze zijn mede mogelijk gemaakt door u en uw bedrijf.

Marie 66 jaarMarie (66) kreeg na haar pensioen ineens last van rode, jeukende plekken –  “Onze verwarming stond heel de dag op standje gebraden kip.”

“Mijn man en ik zijn kort geleden gepensioneerd. Na onze laatste werkdag kwam de onzekerheid: ‘pff.. nu zijn we echt oud hé. Wat moeten we nou toch heel de dag doen?’. Ik ben gek op lezen en hij op golfen. Hij stond dan ook vaak op de golfbaan terwijl ik thuis op de bank een goede Scandinavische crimi las.

Na twee weken ontdekte ik droge, schrale plekjes op mijn handen. Ik vroeg mijn man ernaar maar hij had nergens last van. Ik besloot mijn handen wat vaker te wassen en frequenter huid crème op mijn handen te smeren: dan moet het wel weggaan. Na een week was het alleen maar erger geworden. En die jeuk: verschrikkelijk! Mijn zusje informeerde mij over Alka huidverzorgingsproducten. Zij is fysiotherapeute en raadt haar patiënten met gewrichtspijnen altijd Alka tabletten aan. Vervolgens ben ik navraag gaan doen bij onze lokale apotheker. Hij hoefde maar één blik op mijn handen te werpen en riep al: ‘ja mevrouw, dat is droogte-eczeem!’. Ik moet zeggen, toen viel het allemaal op zijn plek: ik ben een echte koukleum. Onze verwarming staat heel de dag op standje gebraden kip. Daar droogt je huid van uit.

De apotheker adviseerde mij Alka Bad en Alka Crème. In het begin liet ik mijn handen elke dag een half uurtje weken in een handbadje met daarin het Alka Badzout. Na een tijdje werd dit drie keer per week. De Alka crème smeerde (en nog steeds) ik zo’n twee keer per dag op mijn handen. Na vier weken was mijn eczeem verdwenen.

Hoe vervelend die eczeem ook was, het gaf mij wel een wake-up call: ik moet vaker het huis uit! Nu ruil ik mijn boek dan ook drie keer per week in voor een heerlijke boswandeling.”

 

Max 6 jaarNadia (36) heeft een zoontje Max (6) die niets liever doet dan buiten ravotten - “Na afgelopen tropen zomer ontdekten we een droge, schrale plek onder zijn mond.”

“Ik heb 3 kinderen. Max is daarvan de middelste. Hij is een typisch jongetje: poppen zijn stom en buiten ravotten met zijn vriendjes doet hij dagelijks. In de zomervakantie van 2016 hoefde ik hem dan ook niet aan te sporen buiten te gaan spelen. Ik smeerde hem in met een flinke klodder zonnebrand, en weg was hij. Het was ook zo’n lange, warme zomer: de tropen waren er niets bij!

Toen de dagen korter werden, en de kou haar intrede deed, merkten mijn man en ik ineens een rare vlek onder zijn mond op. Het was een droge, schrale plek die elke dag erger leek te worden. Ik dacht dat deze vlek was ontstaan door de grote hoeveelheid zonnecrème die ik een paar maanden eerder op Max zijn gezichtje had gesmeerd. Ik ben toen met hem naar de dokter gegaan. Hij schreef Max Hydrocortison voor. Ik was hier op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Van Hydrocortison krijg je lelijke pigmentvlekken. Dat wil je een jongetje van vier jaar niet aandoen. Daarnaast voerden we een dagelijks gevecht om zijn gezicht ermee in te smeren. Het prikte zo erg!

Vervolgens ben ik zelf achter de computer gekropen om een alternatief te zoeken. Ik kwam al snel uit bij Alka Crème. De volgende dag had ik een grote tube in mijn handen. Ik smeerde vanaf toen iedere ochtend (na het wassen) en iedere avond (na het badderen) wat zalf op zijn vlek. Na een paar dagen was deze al een stuk minder! Twee weken later was zijn mooie gezichtje volledig hersteld.

Ik ben zo opgelucht dat hij er geen lelijke pigmentvlek aan over heeft gehouden. Max kan in ieder geval niet wachten op de zomer van 2017.”

 

Elianne 20 jaarElianne (20) is een student die, net als iedereen, weleens onzeker is over haar uiterlijk -  “Het zag eruit alsof ik door een mug was gestoken en de bult had opengekrabd.”

“Ik heb een druk leven: ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding ‘International Business & Languages’, speel twee keer in de week tennis en drink regelmatig een drankje met mijn vriendinnen. Mijn uiterlijk is, net als de meeste twintigers, belangrijk voor mij. Niet dat ik elke dag uren voor de spiegel sta, maar toch.

Ik weet niet meer precies wanneer het begon, maar ongeveer een half jaar geleden ontdekte ik een plekje op mijn voorhoofd. Het zag eruit alsof ik door een mug was gestoken en de bult had opengekrabd. Het plekje zat er een week later nog. Hoewel het niet heel erg opviel, voelde ik mij er onzeker door. Je gezicht is toch het eerste waar mensen naar kijken. Mijn moeder vond dat ik naar de huisarts moest gaan. Dat deed ik.

De dokter stuurde me door naar de dermatoloog. Zij begon over druppelpsoriasis. Dat houdt in dat het kleine plekjes zijn. Het is niet zo dat heel mijn lichaam onder de rode vlekken gaat zitten. De dermatoloog vertelde dat deze aandoening vaak genetisch is bepaald, maar in mijn familie (hier kwam ik later achter) heeft niemand psoriasis. De dermatoloog gaf mij een zalfje waarmee het jeukende plekje weg zou moeten gaan. Dat middeltje was alleen zo vet: heel mijn huid ging ervan glimmen. Ik wil overdag niet rondlopen met een glimmend gezicht. Ik vond het dus hartstikke vervelend om te gebruiken.

De moeder van een vriendin vertelde mij een maand geleden over Alka. Daar heb ik een tube gekocht en wat denk je: na een week was het vlekje weg!

Ik krijg last van psoriasis wanneer ik te maken heb met stress, een lage weerstand of verandering van het weer. Ik hoef dan alleen maar Alka Crème op een plekje te smeren, en deze verdwijnt als sneeuw voor de zon.”


Is uw voorraad Alka Crème op? Bestel nu nieuwe tubes door te bellen naar 03 808 4188 of stuur een e-mail naar verkoop@alka.be