Alka® Druppels in andere vloeistoffen? 

Met Alka Druppels maakt u gemakkelijk basisch water, dit is water met een hoge pH waarde (pH van 9,5). Door dit te drinken gaat u actief ontzuren. Oftewel uw maagwandcellen gaan natriumbicarbonaat aanmaken. Het is echter ook mogelijk om andere vloeistoffen minder zuurvormend te maken door enkele Alka Druppels eraan toe te voegen. U verhoogt hiermee de pH waarde en zorgt dat de vloeistof minder zuurvormend voor het lichaam wordt. 

 

 

Alka® Druppels is een basisch mineralen concentraat (basisch is het tegenovergestelde van zuur), wat bij toevoeging aan drinkwater de pH-waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water met zink.

Transcript

Waarin kunnen Alka Druppels allemaal worden gedaan?

Uiteraard in water. Als je alka druppels in water doet gaat het lichaam effectief ontzuren het water krijgt een hoge pH waarde, ook wel basisch water genoemd. Daarnaast kunnen de druppels ook in andere vloeistoffen worden gedaan. Bijvoorbeeld thee, koffie en zelfs in de wijn. U gaat dan niet actief ontzuren. Maar u maakt de vloeistof net wat minder zuurvormend voor het lichaam. Wanneer u de druppels in witte thee, groene thee of kruidenthee doet, gaat het lichaam wel actief ontzuren.

U kunt dus gerust de druppels in een andere vloeistof doen dan water.

Terug naar video overzicht >>