Lentevoordeel: nu 10% korting op Alka® Scrub

Ze mogen weer gezien worden!

Rokjesdag mag dan alweer een maand geleden zijn, die blote benen mogen nog steeds getoond worden. Met temperaturen die oplopen tot soms wel 30 graden, mag de winterkleding officieel de kast in. Deze lente hoeft niemand onzeker te zijn over witte melkflessen of onverzorgde benen: met Alka® Scrub loopt iedereen en straks stralend bij!

Een tropische actie
Wij vieren deze zomerse temperaturen met een online kortingsactie*. Deze is exclusief voor u als trouwe nieuwsbrieflezer. Deze week ontvangt u 10% korting op Alka® Scrub:

  1. Plaats Alka® Scrub in uw winkelwagen
  2. Ga naar ‘afrekenen’
  3. Vul in het vakje ‘kortingscode’ de kortingscode in:

SCRUB2017

  1.  Druk op ‘kortingscode toepassen’
  2. Ga verder met het algemene afrekenproces

 

*Deze actie is geldig van donderdag 8 juni 2017 tot en met donderdag 21 juni 2017. De actie is alleen geldig bij bestellingen via de officiële Alka® webshop, en niet bij andere verkooppunten. Deze kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Scrub uzelf in de watten
Wist u dat uw huid constant nieuwe huidcellen aanmaakt? Daardoor heeft u iedere 15 tot 30 dagen een compleet nieuwe huid. Dat is misschien een raar idee, want waar blijven al die dode huidcellen? Met enkel uzelf wassen verdwijnen deze niet allemaal. Het is verstandig om Moeder Natuur een handje te helpen. Dit doet u door uzelf één à twee keer per week te scrubben.

himalaya zout

Waarom Alka® Scrub?
Waarom gaat u voor Alka® Scrub en niet voor een andere scrubformule? Alka® Scrub helpt ten eerste uw lichaam te ontzuren. De scrub beschermt u tegen verschillende huidklachten. Hoe dit in zijn werking gaat, leest u in dit artikel. Daarnaast is Alka® Scrub gemaakt van vijf verschillende oliën in combinatie met natriumbicarbonaat en ongeraffineerd Himalayazout. De oliën (saffloer, amandel, argan, jojoba en zonnebloem) hebben ieder een positieve werking. Zo is saffloerolie een oplossing bij een oneffen huid, en is jojoba-olie huidherstellend. Natriumbicarbonaat is koning onder de basische stoffen: door deze stof neutraliseert het lichaam zure afvalstoffen. Ongeraffineerd Himalayazout bestaat uit maar liefst 84 mineralen en spoorelementen.

 

Last-minute tips

  • Last van vieze geurtjes onder de oksels? Scrub uw oksels drie keer per week met Alka® Scrub. Meng de scrubformule met wat water om de scrub iets zachter te maken. De zouten in Alka® Scrub neutraliseren de naar-zweet -ruikende-zuren en de oliën zijn antibacterieel.
  • Geen fan van voeten? U bent niet de enige! Door regelmatig uw voeten te scrubben met Alka® Scrub, worden ze zachter en mooier. Zo kunt u met een gerust hart op teenslippers lopen.
  • Scrub uzelf voordat u de zon opzoekt. U verwijdert dan dode huidcellen waardoor u een egale, gouden tint opdoet. Daarnaast is uw huid extra beschermt tegen uv-stralen doordat Alka® Scrub de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert.
  • Smeer na een uitgebreide scrubbeurt uw lichaam in met Alka® Crème. Hallo zijdezacht babyhuidje!