Alka VIP dag 2018

Op zaterdag 27 januari 2018 is er een speciale Alka VIP middag. Wij willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Gedurende de middag zijn er twee lezingen. Deze worden ingevuld door twee bijzondere gastsprekers: Evert Heintz, specialistisch trainer, coach en gastspreker, en Jerome Wehrens, hoofdtrainer van Wim Hof (the Iceman).

Programma

Evert Heintz
- "Je kunt als mens veel meer dan je denkt."

Tijdens zijn lezing leert Evert, gepassioneerd bergbeklimmer, je ongekende vermogens te ontdekken. Op deze manier is het mogelijk om flow en energie in je eigen leven te verhogen. 

Toen Evert in de zomer van 2002 tijdens het bergbeklimmen 15 meter diep viel in een gletsjer, zweefde hij twee uur letterlijk tussen leven en dood. Eén misstap en hij had het niet na kunnen vertellen. In plaats van in paniek te raken, ondernam hij actie en kwam hij op eigen kracht uit de gletsjer.

Na deze bijna doodervaring leerde hij anders kijken naar zijn energie. Deze opgedane inzichten en ervaringen werkte hij uit tot het vitaliteitsmodel: ‘De Piramide van Inzicht'. Vorig jaar is er van Evert een prachtig boek verschenen: ‘Een leven lang flow'. In dit boek daagt hij de lezer uit het heft in eigen handen te nemen om zo de kwaliteit van het leven te verhogen. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op het werk.

Kijk voor meer informatie over Evert en zijn boek op www.eenlevenlangflow.nl.
                                                                  

Jerome Wehrens - "Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg."

Jerome geeft ons, tijdens zijn lezing, antwoord op de vraag: kunnen we meer dan we denken? Daarnaast gaat hij in op het vraagstuk: 'kunnen wij autonome processen in het lichaam beheersen?' Tijdens zijn lezing geeft Jerome tevens een inkijk in de Wim Hof methode en gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen.

Gastspreker Jerome Wehrens is sinds 1999 trainer, docent en hoofdtrainer van Wim Hof. Net zoals Evert is hij een veelgevraagd gastspreker. Hij heeft daarvoor veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijfstakken als manager, consult en teamleider.

Sinds zijn jeugd is Jerome bezig met meditatie. Vanaf 1992 heeft hij zich tevens verdiept in allerlei vormen van ademhaling en het bevorderen van de lichaamsenergie (Qi). Bekende- en krachtige methodes zijn door hem bestudeerd waarbij zelfgenezing vaak centraal staat.

Kijk voor meer informatie over Jerome op www.innerfire.nl/instructeurs/jerome-wehrens.


Voor deze kennisdag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor aanmeldingen kunt u mailen naar: i.vanbergen@alka.nl of gebruikt u het formulier onderaan de pagina. Na uw bericht ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Wij kijken uit naar uw komst en zien u graag op zaterdag 27 januari aanstaande in het leerhotel Het Klooster in Amersfoort!

 

Datum: zaterdag 27 januari 2018 van 14:00 tot 17:00 uur.

Locatie:

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10  | 3818 KG Amersfoort |  Nederland

Kosten:

gratis

Aanmelden voor dit opleidingstraject doet u door het onderstaand formulier in te vullen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid van Bergen
Coördinator Therapeuten
E-mail:
i.vanbergen@alka.nl
Tel: 06 - 06-53 90 48 77

U bent van harte welkom op deze mooie dag!

 

 

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *