Alka® Coach Belinda informeert over Alka® Bad

alka coach belinda

Alka® Bad is een uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van afvalstoffen. Afvalstoffen worden door het lichaam afgevoerd via de nieren, de darmen, de longen en via ons grootste orgaan, de huid! Het Alka® Bad bestaat uit de volgende ingrediënten: Maris Sal, Himalayazout, Natriumbicarbonaat, Natriumcarbonaat, Kaliumcarbonaat, Calciumcarbonaat, Magnesiumsulfaat, Agaat, Amazoniet, Barnsteen, Bergkristal, Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Citrien, Chyrsopraas, Rozekwarts, Turkoois en Smaragd.

Ik heb geen bad, kan ik dan Alka® Bad gebruiken?

Ja, het Alka® Bad kan ook ingezet worden als handbad of als voetbad. Een handbad kan verlichtend werken wanneer u pijnlijke of droge handen heeft. Een voetbad is heerlijk ontspannend bij vermoeide voeten en benen. Het badzout bevat o.a. Himalaya zout. Himalaya zout bestaat uit 84 mineralen. Dit voedt de huid. Het aanwezige magnesium in het badzout zorgt voor een weldadige ontspanning. Natriumbicarbonaat zorgt ervoor dat afvalstoffen optimaal worden afgevoerd via de huid.

Welke toepassingen kent het Alka® Bad allemaal?

Ligbad, handbad, voetbad maar ook als kompres bij huidproblemen, denk hierbij aan droge plekjes en schilfertjes. Verder kunt u een theelepel badzout oplossen in een plantenspuit en dit op de haarbodem sprayen. U mineraliseert/voedt de haarbodem waardoor hoofdhuidproblemen afnemen.

Kun je het Alka® Bad ook inwendig gebruiken?

Het Alka® Bad kan ook inwendig worden gebruikt. Gebruik hiervoor een vaginaal douche en spoel hier de vagina mee. U normaliseert de zuurgraad van de vagina.

alka bad

Hoe kan ik het ontzuren via de huid versterken?

Naast het ontzuren van binnenuit met bijvoorbeeld de Alka® Druppels of Alka® Tabletten kunt u het ontzuringsproces versterken door afvalstoffen via de huid af te voeren. De huid is immers ons grootste orgaan. Doordat het badwater basisch wordt na het toevoegen van het Alka® Bad wordt via osmotische druk afvalstoffen via de huid van binnenuit afgevoerd uit het lichaam.

Aan de slag met Alka® Bad?