Een kwal van een kwaal: ervaringen van lotgenoten

Een droge huid, hardnekkige acné, vervelende gewrichtspijnen, veel stress.. Iedereen krijgt weleens te maken met een kwal van een kwaal. Het goede nieuws hiervan is: u bent niet de enige! Onze Alka klanten weten als geen ander hoe het is om rond te lopen met een vreselijke klacht. Zij besloten het heft in eigen handen te nemen en 'genoeg is genoeg' te zeggen. Vandaag de dag zijn zij klacht-vrij. Het geheim? Dat delen zij maar al te graag met u.

Ervaringen van lotgenoten

Mitch (44) kreeg last van voorjaarsvermoeidheid
– “Negen uur per dag naar een computerscherm staren? Ik verslond koppen koffie.”

Vorig jaar lente kreeg ik last van vermoeidheid. Mijn wekker gaat al 20 jaar lang iedere werkdag om 07.00 uur af. Ik sta dan fluitend op. Vorig jaar kon ik mijn bed niet uit. Als ik dan eindelijk beneden stond, was ik heel de ochtend niet te genieten. Mijn energiepeil leek maar niet op gang te komen. Dat is echt verschrikkelijk wanneer je een kantoorbaan hebt, en 9 uur per dag naar een computerscherm moet staren. Ik verslond in die tijd koppen koffie.  Ook werd ik prikkelbaar. Als mijn vrouw een simpele vraag stelde - Zou jij de hond uit willen laten? - kreeg ze een snauw. Dat terwijl ik zo helemaal niet in elkaar zit: ik ben van nature heel erg rustig en vriendelijk.

In de Vitaminstore Breda werd mij Alka Zuur-base kuur aangeraden. De eerste week moest ik echt wennen aan de 21-daagse kuur. Ik was constant mezelf aan het afvragen: ‘vergeet ik niets?’. Na zeven dagen was ik aan het schema gewend geraakt en ging het eigenlijk prima. Vooral de Alka® Greens die je de laatste vijf dagen moet opdrinken deden me goed. Ik had meer energie na het drinken van een glas.

Na de kuur voelde ik me fitter en had ik minder last van m’n vermoeidheid. Alka® Greens drink ik nog steeds dagelijks. De Alka® Zuur-base kuur is echt een aanrader voor mensen die kennis willen maken met Alka® producten. Je komt erachter wat wel en wat niet voor jou werkt.

Lees meer over Alka® Zuur-base kuur >>
Lees meer over Alka® Greens >>


Mevrouw Vermeer (76) had last van droge plekken –  “Ik heb nooit geweten dat jullie ook huidverzorgingsproducten verkopen, tot een paar maanden geleden.”

Ouder worden gaat samen met gebreken. Daar ben ik mij bewust van. Mijn man is vijf jaar geleden overleden aan een hartaanval. Sindsdien probeer ik extra te genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Gelukkig heb ik bijna geen ernstige gezondheidsproblemen.

Ik gebruik al jaren basische tabletten van Alka®. Eén tabletje na elke maaltijd. Ik heb nooit geweten dat jullie ook huidverzorgingsproducten verkopen, tot een tijdje terug. Ik bestel mijn Alka® tabletten altijd via de telefoon bij een medewerkster. Daar maak ik dan een praatje mee. Ze is altijd heel vriendelijk en correct. Ik vertelde haar een paar maanden geleden over droge plekken op mijn onderarmen. Ze bood mij een sample Alka® Crème aan.

De crème voelde heel fijn. Wat vettig, maar het trok snel in mijn huid en was goed voor mijn droge plekken. Ik heb vervolgens een tube gekocht en ik moet zeggen; de droge plekken zijn sterk verminderd.

Ouder worden, dat hoort erbij. Tevreden ouder worden, dat raad ik u aan.

Lees meer over Alka® Crème >>
Lees meer over Alka® Tabs Original >>


Nicole (38) is met alkalische voeding opgevoed, maar kreeg alsnog rode vlekken“Een bad is echt een rustmoment voor mijn lichaam en geest."

Mijn moeder is diëtiste. Alkalische voeding zit er vanaf jongs af aan in. Drie jaar geleden merkte ik aan mijn lichaam dat enkel alkalische voeding onvoldoende was om mijn lichaam goed te ontzuren. Ik besloot toen mijn alkalische levensstijl uit te breiden met Alka® producten. Ik startte met Alka® Thee en Alka® Tabs Original. Kruidenthee dronk ik al heel mijn leven. Eén tablet innemen na elke maaltijd is een kleine moeite.

Na een jaar (zeer tevreden) deze producten te hebben gebruikt, kreeg ik last van rode plekken op mijn benen. Toen heb ik Alka®Scrub en Alka®Bad aangeschaft. Een bad is echt een rustmoment voor mijn lichaam en geest. Ik lig om de twee dagen minstens een uur in bad. Het baden in Alka® badzout en het scrubben met Alka®Scrub is dan heel erg fijn. Mijn huid is daarna zo zacht. Plus de rode vlekjes zijn verdwenen als sneeuw voor de zon.

Lees meer over Alka® Thee >>
Lees meer over Alka® Tabs Original >>
Lees meer over Alka® Bad >>
Lees meer over Alka® Scrub >>

 

Net als ieder mens, is ook iedere klacht anders. Onze Alka coaches geven u daarom een persoonlijk advies. Zij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer: (040) 30 400 17. Stelt u liever uw vraag online? Geen probleem! Klik dan op deze link. 

*Bovenstaande verslagen zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. Namen zijn fictief.