Ontvang een gratis Facebookcampagne

De start van de zomervakantie: een periode waarin rust en ontspanning de boventoon voeren. Wat past er beter bij rust en ontspanning dan een Alka® wellness?

Een tropische actie
Wij vieren de zomerse temperaturen met een speciale actie. Creëer een Alka® wellness in uw winkel, maak een foto hiervan, stuur deze op, en ontvang een gratis Facebookcampagne t.w.v. €25,00.

Facebookcampagne voorbeeld

Wat is een Facebookcampagne
Facebook is een krachtig (advertentie)kanaal waarmee dagelijks miljoenen mensen worden bereikt. Binnen Facebook is er de mogelijkheid gebruik te maken van Facebookcampagnes. Dit zijn advertenties met daarin een foto, tekst en optioneel een websitelink. Door te betalen voor een Facebookcampagne kan deze getoond worden aan specifieke doelgroep. In dit geval selecteren wij voor u een doelgroep bestaande uit potentiële klanten die in een straal van 10 à 15 km rondom uw winkel wonen.

Hoe doet u mee
1. Creëer een Alka® wellness door alle Alka® huidverzorgingsproducten (Alka® Bad, Alka® Scrub en Alka® Crème) een prominente plek in uw winkel te geven. Bijvoorbeeld op een statafel.

2. Leg hier testers van Alka® Scrub en Alka® Crème bij. (Eventueel ook Alka® Bad door wat badzout in een schaaltje te doen.)

3. Plaats een mooie (glazen) schaal met bijvoorbeeld gastendoekjes, schelpen en wat zand erbij.

4. Stuur een uitnodigende, horizontale foto van uw Alka® wellness naar t.vanherwijnen@alka.nl ter attentie van Thom van Herwijnen. Hij stuurt u een bevestiging, en verzorgt vervolgens uw Facebookcampagne.

Tip: uit onderzoek blijkt dat een foto met daarop een gezicht de prestatie van een advertentie aanzienlijk verbetert. Ben dus niet bang om zelf mee op de foto te gaan.

De Alka® wellness is een vrijblijvend begrip waar u zelf een invulling aan mag geven. Echter, er zijn richtlijnen waar u rekening mee dient te houden.

Spelregels
  • Alle Alka® huidverzorgingsproducten (Alka® Bad, Alka® Scrub en Alka® Crème) dienen aanwezig te zijn in de Alka® wellness.
  • Stuur een horizontale foto en geen verticale foto. Deze wordt afgekeurd.
  • Zorg dat uw horizontale foto van voldoende kwaliteit is. Foto’s van onvoldoende kwaliteit schrikken klanten eerder af, dan dat ze uitnodigen tot een bezoek.

Extra informatie

  • Deze actie is geldig van zaterdag 1 juli 2017 tot en met donderdag 31 augustus 2017.
  • Alka® neemt de kosten van de Facebookcampagne op zich. Deze kosten bedragen €25,00.
  • Facebookcampagnes lopen 7 dagen.
  • Binnen Facebookcampagnes wordt er gericht op een specifieke doelgroep bestaande uit potentiële klanten die in een straal van 10 à 15 km rondom uw winkel wonen.
  • Elke deelnemer en de accountmanager ontvangt na afloop van de Facebookcampagne behaalde resultaten.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.