Gezondheidswinkel Hulst wint 'Beste Alka®-verkooppunt'!

Monique Tournoy; is sinds november 2016 eigenaresse van Gezondheidswinkel Hulst. Ze is heel verrast als ze de 1e prijs, een dinercheque voor het hele team, in ontvangst mag nemen.

Op de vraag, hoe zij de omzet in deze korte tijd zoveel heeft weten te verhogen geeft ze aan dat de focus van de winkel volledig verkoopgericht is: "traffic is key".

"Alle medewerkers staan op de vloer, zijn 100% gericht op klanttevredenheid en hebben dit jaar de voor een gezondheidswinkel relevante opleidingen gevolgd: “De klant die daar behoefte aan heeft krijgt gericht advies, onder het genot van een kopje Alka Thee komen wij met een gerichte oplossing voor gezondheidsklachten". Starten met ontzuren met Alka is vaak onderdeel van ons advies.

De producten, die we vaak meenemen in het advies staan op ooghoogte. Zo staat ook Alka breed en op een prominente plaats in de winkel. Alka staat als merklijn gepresenteerd bij andere ontgiftings- en detoxproducten. Zo stimuleer je herkenbaarheid bij de consument en nemen wij het gemakkelijk mee in de opbouw van ons advies. Op dit moment verkopen we bijv. vaak Alka Bad samen met Alka Thee. Het badzout is een geweldig product om snel afvalstoffen af te voeren. Als je geen bad hebt is een hand- en/of voetbad ook effectief. Alka is voor Gezondheidswinkel Hulst een belangrijk merk, waarbij het belangrijk is dat Alka ons ondersteunt met goede brochures en proefjes van de producten.

We gaan in 2018 weer voor nummer 1!"