Grote fles vullen met basisch water

De aanbevolen dagdosering is 5 keer per dag 1 glas water met 3 druppels op een zo leeg mogelijke maag. Voor gebruik schudden. Draai de dop van het flesje en voeg, door voorzichtig indrukken van het flesje, 3 druppels toe aan een glas met water van ongeveer 250 ml. Even roeren en daarna binnen 1 minuut het hele glas leeg drinken. U kunt eerst een grote fles vullen (1 liter) om vervolgens 4 keer een glas eruit te halen. Omdat ook het water langzaam minder basisch wordt adviseren we 18 druppels in een literfles te doen.

 

Combineer met Alka® Tabs

Als u moeite heeft met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kunt u naast de Alka® Druppels tevens de Alka® Tabs gebruiken. Per dag 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka® Tabs is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren.

Transcript

Dag, ik ben Belinda van der Sluis, één van de ontzuringsdeskundige binnen Alka. Wij krijgen regelmatig de vraag of Alka druppels ook in een grote fles kan. Vaak vinden mensen dat makkelijker dan het losse flesje meenemen. Dit is mogelijk, maar de dosering is net wat anders.

Bij één glas volstaat het om drie druppels erin te doen voor een optimale pH waarde. De pH waarde ligt dan tussen de 9,5 en 10. Daarmee krijgt u basisch water. U kunt ook een fles aanmaken. Veel mensen gebruiken een liter of 1,5 literfles.  Wanneer u een literfles gebruikt volstaat het om hieraan 18 druppels toe te voegen. Bij 1,5 literfles kunt het beste 28 druppels aanhouden. Waarom is dit nu meer?

De reden is dat de vloeistof langere tijd basisch gehouden moet worden. Om te garanderen dat de pH waarde hoog genoeg blijft zijn meer druppels nodig. U kunt dus een fles maken. Zorg daarbij wel dat u elke keer een glas neemt uit de fles. Niet telkens een klein slokje nemen want dan gaat u niet actief ontzuren.

Zorg er dus voor dat als u grote hoeveelheid maakt wel telkens een glas drinkt.

Terug naar video overzicht >>