Hoe werken Alka® Tabs Original?

Alka®  Tabs Original bevat tabletten die bestaan uit natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat en zink, omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag onaangetast passeren en gedoseerd in het darmstelsel oplossen. Met de afgifte van de bicarbonaten via de darmwand aan het lichaam worden de zuurbuffers verhoogd.

 

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Transcript

Wat is er zo bijzonder aan de Alka® Tabs?

Ten eerst bezitten ze een gepatenteerde maagsapresistente coating. Dat betekent dat wanneer u de tabletten, het liefst op een volle maag inneemt direct na het eten, dat hij de maag passeert en pas in de darm uiteen valt.

Dat uiteen vallen gaat niet direct. Dat duurt ongeveer twee uurtjes en u moet zich voorstellen dat er dan in die coating kleine gaatjes komen. Hierdoor wordt heel mooi zowel de bicarbonaten als het mineraal, via de darmwand  opgenomen in de bloedbaan. En zo getransporteerd naar die plaatsen waar op dat moment zure afzettingen zitten.

Dat noemen we een time release functie. Daarnaast bent u er zeker van dat de mineralen die in de tabs zitten dus perfect worden opgenomen.

Terug naar video overzicht >>