Alka® Kenniscentrum

Het Alka® Kenniscentrum maakt wetenschappelijke kennis over lichaamsverzuring inzichtelijk en deelt deze met gezondheidsprofessionals. Door middel van kennisdagen en opleidingen wil het Alka® Kenniscentrum bijdragen aan een bredere visie in de gezondheidszorg.

Met de juiste balans tussen zuur en basisch maken we de weg vrij voor herstel van ziekten en overgewicht!

Met deze visie zoekt het Alka® Kenniscentrum naar nieuwe kennis met als doel de gezondheid te bevorderen. 

Agenda

Kennisdagen Datum Tijd Plaats Kosten

Opleidingsdag tot Alka® zuur-base coach

24-5-2019 10:00 - 16:00 Fonteinkerk, Amersfoort €50,- (incl. koffie, thee en lunch)
Themadag 'Hormonen' met Leen Steyaert 20-9-2019 n.n.b. n.n.b. €65 (incl. koffie, thee en lunch)

Opleidingsdag tot Alka® zuur-base coach

22-11-2019 10:00 - 16:00 Fonteinkerk, Amersfoort €50,- (incl. koffie, thee en lunch)


Opleidingsdag tot Alka Zuur-Base Coach
Tijdens deze kennisdag wordt ingegaan op de fysiologie en de pathologie van lichaamsverzuring en de verbanden tussen de diverse orgaansystemen. Ook is er praktische, direct toepasbare informatie voor in de praktijk en wordt er casuistiek behandeld. Daarnaast is er uitleg over de toepassing van zuur-base voedingsvoorschriften binnen de praktijk en wordt er uitleg gegeven over het toepassen van supplementen.
De kennisdag wordt ingevuld door Karin Stronk,  hoofddocente van het Care for Women Kennisinstituut. Daarnaast is  Karin Care for Women specialiste en verpleegkundige met ruim 25 jaar onderwijservaring.
Karin is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vrouwelijke hormonen en zij is tevens gespecialiseerd zuur-base coach. Ingrid van Bergen, coördinator van het Alka netwerk van gezondheidsprofessionals geeft ’s middags toelichting over praktische toepassingen binnen de praktijk. Aan het einde van deze kennisdag wordt een certificaat uitgereikt.  

Online Trainingen

Wilt u gratis een korte opfris training over ontzuren? Alka® heeft speciaal hiervoor enkele korte trainingen ontwikkeld die u snel de benodigde kennis bijbrengen over ontzuren. Na elke training ontvangt u tevens een certificaat over het betreffende onderwerp. U kunt de training aanvragen via het emailadres: support@alkavitae.com

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *