Bedankt voor het beantwoorden van de vragen!


Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan verzurende factoren zoals stress, bepaalde voedingsmiddelen en medicatie.

Aan het einde van de verzuringstest op alka.nl ontving u een persoonlijke verzuringsscore.

 

Uw score is:   punten.

 

Wat deze score voor u en uw lichaam betekent, leggen we hieronder uit.

Evaluatie van uw testresultaat


 

Bij het beantwoorden van de vragen werd voor elk antwoord dat een zuurbelasting op uw lichaam aangeeft 1 punt gegeven. Aan elk antwoord dat een hoge zuurbelasting aangeeft, werden 2 punten toegekend.

25 punten of meer: Hoge zuurbelasting

Als het lichaam wordt blootgesteld aan teveel zure afvalstoffen, kan het lichaam de meeste zuren niet meer goed neutraliseren. Het lichaam slaat vervolgens de schadelijke zuurresten op in de weefsels en gewrichten en wordt zuurder en hardnekkiger naarmate we ouder worden. Als gevolg hiervan kunnen diverse gezondheidsklachten optreden, zoals vermoeidheid en verschillende pijnen. Een optimale zuur-base balans is absoluut noodzakelijk voor het goed en gezond functioneren van uw lichaam.

Hoe kunt u uw lichaam ondersteunen?

Tip 1:
Neutraliseer zure afvalstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen door het drinken van basisch water met behulp van Alka® Druppels.

Alka® Druppels
Is een basisch mineralen concentraat. Door het toevoegen van basische druppels aan uw drinkwater verhoogt de pH-waarde en krijgt u basisch water. Door het drinken van basisch water wordt het lichaam aangezet tot de natuurlijke productie van natriumbicarbonaat. Dit is de belangrijkste buffer van het lichaam tegen verzuring. Door het drinken van basisch water gaat u actief ontzuren.

Tip 2: 
Neutraliseer zure afvalstoffen met behulp van speciaal gecoate basische tabletten met bicarbonaat

Alka® Tabs Original
Zijn basische tabletten met de juiste verhouding natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Dankzij de speciale maagsapresistente coating worden de bicarbonaten gedoseerd opgenomen via de darmen en worden zure afvalstoffen geneutraliseerd.

Tip 3:
Bescherm uw lichaam tegen verzuring door uw lichaam te voorzien van basische voedingsstoffen met Alka® Mineralen.
 
Alka® Mineralen
Ondersteun het ontzuringsproces met extra mineralen. Het lichaam heeft mineralen nodig om zure afvalstoffen te kunnen neutraliseren. Alka® Mineralen levert alle belangrijke basische mineralen zoals zink, magnesium, calcium, koper, ijzer, seleen, kalium, mangaan, molybdeen en chroom.
Daarnaast bevat Alka® Mineralen biologisch tarwegras en gerstegras die het lichaam reinigen en voorzien van extra energie.