Voorwaarden nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen met uw toestemming om u onze nieuwsbrief te sturen. U kunt op twee manieren toestemming geven: door in de footer van onze website uw e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de nieuwsbrief aan te vinken. Na het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze nieuwsbrief over het algemeen één keer per maand en maximaal twee keer per maand. Wij streven ernaar de inhoud van onze (gepersonaliseerde) nieuwsbrief zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze abonnees. In het algemeen bevat onze nieuwsbrief de laatste nieuwtjes, leuke acties, aanbiedingen, exclusieve kortingscodes en tips & advies van onze Alka® coaches over onderwerpen met betrekking tot de gezondheid.

Uitschrijven
U kunt zich op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die onderaan iedere e-mail te vinden is. Mocht u problemen ondervinden bij het uitschrijven, dan kunt u een bericht sturen naar backoffice@alkavitae.com.