Producten Kies een categorie

Alka Tabs Original: Basische Tabletten met Bicarbonaat

“Ontzuren door dagelijks een tabletje bij de maaltijden”

Met Alka® Tabs Original voorziet u het lichaam op een slimme en veilige manier van extra natrium- en kaliumbicarbonaat.

Zo kunt u nieuwe zure afvalstoffen direct neutraliseren en bovendien alle problematische vastzittende zuren in het lichaam weer oplossen en op de natuurlijke manier afvoeren.

 •  Om nieuwe zure afvalstoffen direct te neutraliseren
 •  Helpt opgeslagen vaste zuren in het lichaam en de gewrichten op te lossen
 •  Zeer efficiënte opname via de darmen
 •  Met de juiste verhouding natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat
 • Koop 2 voor € 23,98 en bespaar 4%
 • Koop 3 voor € 22,65 en bespaar 9%
Kies uw aantal
Alka® Tabs Original
Buy 2 for € 23,98 each and save 4
Buy 3 for € 22,65 each and save 9
- +
Prijs per stuk
€ 24,95
€ 0,83 per dag
Op voorraad
voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd!

Meer dan 1000 verkooppunten
Meer dan 1000 verkooppunten
Altijd eentje bij u in de buurt
Voor 16:00 besteld
Voor 16:00 besteld
Vandaag ook nog verstuurd
Alka staat altijd voor u klaar
Alka staat altijd voor u klaar
Persoonlijk advies voor al onze producten

Actief ontzuren met Alka® Tabs Originalalka tabs

Alka® Tabs Original bevat basische tabletten die bestaan uit natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat en zink, omhuld door een maagsapresistente coating.

Actief ontzuren met Alka® Tabs Original

Met Alka® Tabs Original voorziet u het lichaam op een slimme en veilige manier van extra natrium- en kaliumbicarbonaat. Zo kunt u nieuwe zure afvalstoffen direct neutraliseren en bovendien alle problematische vastzittende zuren in het lichaam weer oplossen en op de natuurlijke manier afvoeren. 

Maagzuurresistent voor optimale opname

De speciale maagzuurresistente tabletten zorgen ervoor dat de ingrediënten niet in contact komen met het maagzuur. De tabletten lossen geleidelijk op in de darmen waar het natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat optimaal en zonder risico door het lichaam worden opgenomen.

De ideale verhouding voor het lichaamDe ideale verhouding voor het lichaam

Alka® Tabs Original bevat naast natriumbicarbonaat, ook kaliumbicarbonaat. Kalium en natrium werken in het lichaam samen bij veel belangrijke processen, zoals bijvoorbeeld de vochthuishouding. Het is daarom belangrijjk dat de balans tussen kalium en natrium altijd gezond blijft. De tabletten met een optimale kalium/natrium verhouding van 3:1 zorgen ervoor dat de natuurlijke verhouding van het lichaam gehandhaafd blijft.

Voel u goed

Door te ontzuren met Alka® Tabs Original voel u zich weer gezond, vitaal en vol nieuwe energie.

Alka® Tabs Original tabletten ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht*

Alka® Tabs Original is de originele formule geproduceerd volgens US patent no. 5914130.

*Zink

Alka® Tabs Original dosering en gebruiktab innemen

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water. Neem na elke maaltijd 1 tablet. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Wat u moet weten voordat u Alka® Tabs gebruikt

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bewaren

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

alka druppelsCombineer met Alka® Druppels

Wilt u Alka® Druppels gebruiken maar heeft u moeite met veel water drinken? Combineer dan Alka® Tabs met Alka® Druppels. Drink dagelijks 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels en slik daarnaast 2 of 3 basische tabletten Alka® Tabs om uw lichaam te ontzuren.

Alka® Tabs Original ingrediënten

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Mineralen

Hoeveelheid

RI*

Zink (uit zinkcitraat)

1,5 mg

15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten: 

zuurteregelaars (kaliumbicarbonaat 40%, natriumbicarbonaat 15%), verdikkingsmiddel (xanthaangom), vulstoffen (cellulose, hydroxypropylcellulose, maltodextrine), antiklontermiddelen (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, talk), stabilisator (magnesiumstearaat), zinkcitraat.

Bevat geen dierlijke ingrediënten

1 verpakking Alka® Tabs Originals bevat 90 basische tabletten (3 blisters x 30 tabletten)

Totale netto hoeveelheid: 45 g

Voedingssupplement

 • Wat is het verschil tussen Alka® Tabs en Alka® Druppels?

  Het verschil tussen Alka® Druppels en Alka® Tabs is dat bij Alka® Druppels het lichaam zelf bicarbonaat aanmaakt via de maagwandcellen, Alka® Tabs bevat bicarbonaat dat pas in de darmen oplost en via de darmwand in het bloed wordt opgenomen (dus directe versus indirecte aanvoer van bicarbonaat).

 • Kan ik Alka® Tabs zo gebruiken, of moet ik dit eerst met de huisarts bespreken?

  U kunt in principe Alka® Tabs zonder advies van uw huisarts gebruiken. Echter kunt u altijd uw huisarts consulteren omtrent het gaan gebruiken van de Alka® producten.

 • Moeten Alka® Tabs tabletten op de nuchtere maag worden ingenomen?

  Nee, u kunt Alka® Tabs tabletten gewoon tijdens- of na de maaltijd innemen. De maagsapresistente coating die om de tabletten heen zit zorgt ervoor dat deze pas in de darmen geleidelijk oplossen. Dit is een zeer effectieve- en veilige manier om bicarbonaat aan het lichaam toe te voegen. Let op: u kunt Alka® Tabs niet innemen met basisch water (water Alka® Druppels) aangezien basisch water de coating van Alka® Tabs aantast.

 • Wat is het verschil tussen Alka® Tabs Originals, Alka® Tabs Calcium en Alka® Tabs Magnesium?

  Alka® Tabs Calcium bestaat uit calciumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, calciumcarbonaat omgezet in calciumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegd, wat goed is voor de botten. Alka® Tabs Original is een tablet dat al bestaat uit natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Deze wordt direct via de darmwand opgenomen in het bloed. Voor mensen die geen natrium of kalium mogen hebben, of mensen die lijden aan botontkalking, is Alka® Tabs Calcium een goede keuze. Alka® Tabs Magnesium bestaat uit magnesiumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, het magnesiumcarbonaat omgezet in magnesiumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd magnesium aan het lichaam toegevoegd. Bij stress, spierklachten of slapeloosklachten is Alka® Tabs Magnesium een goede keuze.

 • Welke van de drie soorten tabletten ontzuren het beste? Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Calcium of Alka® Tabs Magnesium?

  Het maakt niet uit welke vorm u kiest. De ontzurende werking van alle 3 de soorten is gelijk. De samenstelling is anders omdat sommige mensen de voorkeur hebben om meer Calcium of om meer Magnesium binnen te krijgen. Wilt u weten welke tablet het beste bij u past, neem dan contact op met onze coaches.

 • Kan ik Alka® Druppels combineren met Alka® Tabs?

  Alka® Druppels kunt u combineren met Alka® Tabs. Beide producten hebben hetzelfde doel: ontzuren door bicarbonaat toe te voegen aan het lichaam. Het verschil is dat zij dit op een andere wijze doen. Alka® Tabs bevat bicarbonaat. Alka® Druppels zorgen ervoor dat het lichaam zelf extra bicarbonaten aanmaakt. Een combinatie verhoogt de dosering bicarbonaten en versnelt het ontzuringsproces.

 • Mogen kinderen Alka® Tabs Orginal?

  Kinderen vanaf 12 jaar mogen 1 tabletje Alka® Tabs Original per dag.

 • Kan je Alka® Tabs Original blijvend gebruiken of moet je af en toe een pauze inlassen?

  Verzuring en ontzuring is een continue proces. U kunt blijvend ontzuren. Wanneer het beter gaat met de klachten kunt u wel een lagere dosering aanhouden.

 • Wat is een goede combinatie van Alka® Tabs en Alka® Druppels?

  Per dag 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka® Tabs is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

Aanbevolen producten in combinatie met Alka Tabs Original: Basische Tabletten met Bicarbonaat