Alka Coach Belinda informeert

Over huidverzorging

5x antwoord op vragen die uw klanten dit voorjaar gaan stellen

Vraag 1: “Kunnen huidverzorgingsproducten van Alka®  ook ingezet worden voor huidproblemen?”

Alka® basische huidverzorgingsproducten zijn bijzonder effectief bij huidproblemen. Dit hebben zij te danken aan de combinaties van ingrediënten. Een voorbeeld is kokosolie, die rijk is aan antioxidanten. Deze versterken de huid. Een ander voorbeeld is jojoba-olie. Dit heeft een herstellende werking op de huid. Daarnaast tast basische huidverzorging de hoornlaag van de huid niet aan. Het hydrateert en beschermt de huid. Dit is bewezen!

Vraag 2: “Voor welke plekken op mijn lichaam mag ik Alka® Crème gebruiken?”

Alka Crème is een full-body crème. De crème mag op het volledige lichaam worden gebruikt. Daarnaast is zij inzetbaar als dag- en nachtcrème, door haar voedende werking. Mannen kunnen de basische crème gebruiken als aftershave na het scheren. Ook is Alka® Crème heerlijk bij droge handen of voeten. De crème voedt en verzorgt de huid optimaal.

Vraag 3: “Er staat ‘pH-waarde 8,2’ op Alka® Crème. Waarom is dit belangrijk?”

Reguliere bodylotions en crèmes zijn zuur van samenstelling (pH < 7). Deze zorgen ervoor dat zure afvalstoffen die via de huid naar buiten komen (door osmose), weer teruggedrukt worden net onder de huid. De huid is en blijft hierdoor zuur. Dit staat het huidvernieuwingsproces in de weg. Het beste is om een basische lichaamsverzorging na te streven, met basische lichaamsverzorgende producten.

Vraag 4: “Waarom is een Alka® Bad voetbad gezond?”

De voetzolen worden ook wel gezien als derde nier. Afvalstoffen worden via de voetzolen afgevoerd. Alka® Bad bestaat uit onder andere Himalaya zout, bicarbonaat en edelstenen in zuivere poedervorm. Deze mix van ingrediënten zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen. Daarnaast worden de voeten gevoed door de vele mineralen die in Alka® Bad zitten. En een voetbad is erg ontspannend. Een win-win situatie!

Vraag 5: “Waarom moet ik gebruik maken van een basische scrub?”

Het belangrijkste ingrediënt voor een stralende huid, is een gezonde huid. De zuurgraad van de huid is hierin cruciaal. Een basische scrub draagt bij aan een ideale zuurgraad. Het verbetert de conditie en de doorbloeding van de huid. Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd.