Processierups uitslag wat te doen?

Alka Creme bij Jeuk en klachten door de processierups


Ook dit jaar zorgt de processierups weer bij veel mensen voor het nodige ongemak...

1 op de 3 eikenbomen zit vol met deze kleine onruststokers. Met mooi voorjaarsweer en bij flinke wind kan elke processierups wel meer dan 700.000 onzichtbare brandhaartjes verspreiden. Zodra deze brandhaartjes in aanraking komen met de huid of ogen veroorzaken ze jeuk, rode uitslag, vlekjes of bultjes.

Behandel je huid bij jeuk, bultjes en andere klachten met Alka® Crème. Deze basische Crème ontzuurt de huid, verlicht de jeuk en zorgt voor snel huidherstel¹.

Gebruik Alka® Crème zowel preventief als erna!

Eikenprocessierups uitslag wat te doenVoordelen van Alka® Crème bij jeuk door brandharen

Geniet onbezorgd van de zomer en verminder de kans op klachten met Alka® Crème!
 

Jeukstillend bij eikenprocessierups bultjes

Kalmeert de huid direct en effectief bij jeuk, uitslag of bultjes na contact met brandharen van de processierups of na insectenbeten.

Snel huidherstel bij klachten

Herstelt beschadigde of geïrriteerde huid razendsnel dankzij de basische pH-waarde en natuurlijke huidverzorgende ingrediënten.

Neutraliseert de verzurende werking van brandharen

Neutraliseert onmiddelijk alle zuren op de huid die veroorzaakt worden door contact met brandharen of insecten.

Ook preventief te gebruiken tegen brandharen van de processierups

Vermindert de kans op jeuk en bultjes door de eikenprocessierups (of andere insecten) aanzienlijk en beschermt de huid tijdens het wandelen, joggen of fietsen.

Optimale pH-waarde

Ondersteunt de natuurlijke afweerfunctie van de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen door de pH-waarde van de huid te verbeteren.

Snel een gezonde en mooie huid na processierups klachten

Voedt, hydrateert, verzacht en beschermt de huid, zodat deze er weer mooi en gezond uitziet. 

Voor alle huidtypes

Is ideaal voor alle huidtypes.

Veelzijdig in gebruik

De perfecte crème voor dag & nacht, lichaam & gezicht, kinderen & volwassenen. Zowel voor de dagelijkse verzorging als accuut of preventief bij huidproblemen.


INGREDIËNTEN

Ingredienten die helpen bij brandharen


 


BEOORDELING
 

Nelly
Alka creme is de oplossing bij de processierups! Werkt direct verlichtend!


Kees
Ik word veel gestoken door muggen en heb daarna erg veel last van jeuk. Eindelijk een creme gevonden die daarvoor helpt, nl. de Alka creme. De jeuk is direct weg.


Helga
Zo blij met deze crème. Eerst de haartjes weggehaald met plakband en toen gesmeerd. Wauw direct resultaat.


Roos
Sinds ik de basische scrub, bad en creme gebruik is de kwaliteit van mijn huid verbetert. Ik ben daar zo blij mee. Hoop ook echt dat er basische shampoo en conditioner komt.


pH 8,2 zorgt voor huidherstel

De bovenste huidlaag (opperhuid) bestaat uit 3 lagen. In de onderste laag van de opperhuid vindt celvernieuwing plaats. Deze onderste laag heeft een pH 8,2 en is gelijk aan de pH van Alka Crème. Dat maakt Alka Crème bijzonder en uniek. De huid behandelen met Alka Crème zorgt voor huidherstel bij steeds meer voorkomende klachten zoals o.a. jeuk, rode en/of droge huid. Uit onderzoek is gebleken dat huidbeschadigingen het snelst herstellen in een basische omgeving pH 7.6 – pH 8.2.

Alka® Crème is hygiënisch verpakt in een lucht- en lichtdichte tube met een nieuw handig doseerpompje. Het nieuwe pompje is stabiel en werkt altijd, onafhankelijk of de tube nu staat of ligt!
 

Alka® Crème kan dagelijks worden gebruikt...

door volwassenen en kinderen voor een zachte, gezonde en stralende huid. Alka® Crème is geschikt voor de normale en voor de gevoelige huid.

Dus... bij jeuk en klachten door brandharen van de eikenprocessierups :