Producten Kies een categorie

Bezorgen en ophalen

Verzendkosten

Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €29,95 rekenen we een vast laag tarief van €3,95, ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. Bestellingen met een hogere orderwaarde worden kosteloos bij u thuis of op kantoor bezorgd.

Het verzenden van uw bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst maken wij de bestelling in orde en laten deze zo snel mogelijk op het door u gewenste verzendadres bezorgen.
Wilt weten hoe het verzendproces in zijn werk gaat en waarmee u rekening kunt houden? We hebben dit in enkele punten op rij gezet.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?verzenden

Alle bestellingen die wij vóór 16.00 uur op maandag tot en met vrijdag ontvangen worden diezelfde dag nog verzonden. De levertijd is één tot drie werkdagen. Dit geldt niet als de gekozen betalingsmethode "vooruitbetaling" is. In dit geval wordt de bestelling verzonden op de dag dat de betaling op onze rekening is ontvangen.

Moet ik thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen?

Voor bestellingen binnen Nederland

Brievenbusformaat bestellingen versturen wij via PostNL. Het is niet altijd mogelijk om dit in het bestelproces aan te geven. Als bij het samenstellen van uw pakket blijkt dat deze als brievenbuspakket bezorgd kan worden, versturen wij uw pakket via PostNL.

Voor brievenbuspost hoeft u niet thuis te blijven om de bestelling te ontvangen. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail. Hierin staat de definitieve wijze van bezorging aangegeven.

brievenbus

Handig om te weten

De volgende producten worden netjes verpakt en altijd als brievenbuspost verstuurd: 

  • Alka® Druppels (1-3 stuks) 
  • Alka® Tabs Original (1-3 stuks)
  • Alka® Tabs Calcium (1-3 stuks)
  • Alka® Tabs Magnesium (1-3 stuks)
  • Alka® Starterspakket
  • Alka® pH-test strips
  • Sample- en informatiepakket
  • Boek "Jonger door Ontzuren”

Voor de bezorging van pakketten die niet door de brievenbus passen werken wij samen met DPD Pakketservice.

 

Voor levering in België

Alle Belgische bestellingen worden via DPD Pakketservice verstuurd. Hierdoor kunnen wij in bijna alle gevallen garanderen dat de levering van uw bestelling de volgende dag al plaatsvindt.

DPD Pakketservicedpd pakket

Als uw pakket via DPD wordt verstuurd, dan wordt deze, in de meeste gevallen, de volgende dag op het door u opgegeven afleveradres bij u aangeboden. Uw zending wordt door DPD aangetekend bezorgd (alléén op werkdagen en zaterdag, tussen 08:00 en 18:00 uur). Indien u niet thuis bent op het moment dat uw zending wordt aangeboden, dan zal de medewerker van de pakketdienst een notitie achterlaten.

Flexibiliteit in bezorgen

Indien u het pakket bij de eerste afleverpoging niet in ontvangst heeft kunnen nemen, dan kunt u via de website www.nieuwelevering.nl eenvoudig een nieuwe bezorgafspraak inplannen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de mededeling die de DPD-chauffeur voor u heeft achtergelaten en uw postcode. Afhankelijk van uw bezorginstructies kan het pakket meestal de volgende werkdag worden bezorgd. Hiervoor dient u wel voor middernacht online uw instructies door te geven. Op deze website kunt u ook een ander afleveradres doorgeven (bijvoorbeeld uw werkadres), een nieuwe afleverdatum inplannen of DPD zogenaamde neerzettoestemming geven. Dit houdt in dat u DPD toestemming geeft uw pakket op een door u omschreven plaats neer te zetten, bijvoorbeeld in de achtertuin, garagebox of onder de carport.

Goed om te weten

Geeft u na de eerste afleverpoging geen instructies door op de website nieuwelevering.nl, dan zal DPD het in een tweede poging nogmaals proberen om het pakket bij u af te leveren. Als het pakket bij de tweede poging ook niet bezorgd kan worden, gaat het terug naar het DPD-depot van waaruit de levering heeft plaatsgevonden. Als u contact opneemt met DPD kunt u pakket het vaak binnen twee dagen nog afhalen. Hierna stuurt DPD het pakket retour naar AlkaVitae.

Kan ik de status van mijn zending volgen?zending volgen

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een verzendingsbevestiging met een trackingnummer, zodat u uw pakket kunt volgen. Tevens kunt u het trackingnummer terugvinden bij uw accountgegevens (log in via uw account). Als het pakketje als brievenbuspost is verzonden, dan kunt u dit niet volgen.

 

Alka® producten kopen in een winkelwinkel

Wilt u Alka® producten zelf kopen in een winkel, dan kan dat in een Alka® partnerwinkel. Als u weet welke Alka® producten u in huis wilt halen, raden wij aan om eerst de winkel van uw keuze te bellen en te vragen of zij de producten op voorraad hebben. Zo voorkomt u onnodig reizen en teleurstelling.

U vindt een Alka® partnerwinkel bij u in de buurt via onze shoplocator.

Meer vragen over uw bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze klantenservice staat tot uw beschikking. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier. Wij zullen u binnen 1 - 2 werkdagen antwoorden.