Producten Kies een categorie

Veilig online winkelen

Als u online winkelt, wilt u dat bij een veilige en betrouwbare webshop doen. Hier leest u wat wij eraan doen om uw veiligheid en onze betrouwbaarheid te waarborgen.

Beveiligde pagina's

Vanaf het moment dat wij in het bestelproces persoonlijke gegevens van u vragen, schakelen wij over op beveiligde webpagina's. Dit kunt u herkennen aan het “groene slotje” en “https” in de adresbalk. Wanneer er sprake is van een https-verbinding worden gegevens versleuteld waardoor het niet mogelijk is deze - zonder de versleuteling te kraken - uit te lezen als ze zouden worden onderschept.

Keurmerken

Alka.nl is lid van Thuiswinkel Waarborg. Dit kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten wordt uitgegeven door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels in Nederland.

 

Feedbackcompany

Alka.nl is aangesloten bij Feedbackcompany, een van de grootste verzamelaars van consumentenreviews over webshops. Op onze Feedbackcompany-pagina kunt u lezen hoe klanten onze website, service en winkelervaring - van het plaatsen van de bestelling tot de levering - beoordelen. Als u bij Alka.nl een bestelling plaatst, ontvangt u een aantal dagen na levering automatisch een e-mail van Feedbackcompany met het verzoek het bestel- en leverproces via Alka.nl te beoordelen.

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u bereid bent uw ervaring met Alka.nl - positief of negatief -op Feedbackcompany kenbaar te maken. Uw feedback kunnen wij namelijk gebruiken om de online winkelervaring van onze klanten verder te verbeteren. Indien u onverhoopt te maken krijgt met een onjuiste levering, dan willen we u dringend verzoeken direct contact op te nemen met onze klantenservice en dit in eerste instantie niet via Feedbackcompany kenbaar te maken. Onze klantenservicemedewerkers kunnen namelijk direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Feedbackcompany is primair een beoordelingswebsite en geen officieel communicatiekanaal met onze klantenservice.

Bekijk de reacties op Feedbackcompany >>>